HollandbyMail - voor Nederlanders in het buitenland Waar ook ter wereld, HollandbyMail brengt Nederlandse produkten bij u thuis
Verzendwijzen
ga terug naar homepage Terug naar homepage

Verzendwijzen

Verzendkosten en verzendwijzen zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket, de bestemming en uw voorkeur voor priority of standaard verzenden. Uw pakket is verzekerd, behalve waar niet toegestaan of op verzoek.

HollandbyMail biedt de volgende verzendwijzen aan via Federal Express en TNT Post (voorheen TPG Post):

  • Federal Express International Priority Service - Dit is een premium wereldwijde service waarbij Fedex uw pakket gegarandeerd binnen de aangegeven tijd bezorgd. Food items naar de USA zijn uitgesloten van deze service. U kunt uw pakket volgen in het Fedex systeem aan de hand van het Fedex tracking nummer.
  • International Priority Mail Plus -  Dit is onze preferred service voor wereldwijde bezorging van pakketten tot 20kg. De wereldwijde Postbedrijven doen er alles aan om uw pakket binnen het aangegeven tijdframe te bezorgen. Pakketten verzonden per International Priority Mail worden vervoerd per luchtvracht. Om u een idee te geven van de overkomstduur: een pakket naar de Verenigde Staten of Canada is ca. 5 tot 10 werkdagen onderweg.
    Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen nadat deze is geaccepteerd  overgedragen aan TNT Post.
  • International Priority Mail - Dit is onze standaard service voor wereldwijde bezorging van pakketten tot 20kg. De wereldwijde Postbedrijven doen er alles aan om uw pakket binnen het aangegeven tijdframe te bezorgen. Pakketten verzonden per International Priority Mail worden vervoerd per luchtvracht. Om u een idee te geven van de overkomstduur: een pakket naar de Verenigde Staten of Canada is ca. 5 tot 10 werkdagen onderweg.
    Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen nadat deze is geaccepteerd  overgedragen aan TNT Post.
  • International Economy Mail - Dit is de goedkoopste wijze van verzenden voor wereldwijde bezorging van pakketten tot 20kg. De wereldwijde Postbedrijven doen er alles aan om uw pakket binnen het aangegeven tijdframe te bezorgen. Pakketten verzonden per International Standard Mai binnen Europa en International Economy Mail buiten Europal worden vervoerd over land. Om u een idee te geven van de overkomstduur: een pakket naar de Verenigde Staten of Canada is ca. 25 tot 30 werkdagen onderweg, binnen Europa 4 tot 8 werkdagen.
    Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen nadat deze is geaccepteerd  overgedragen aan TNT Post.

Douane en Import

De kans bestaat dat uw pakket bij aankomst in het land van bestemming onderworpen wordt aan BTW en invoerrechten. Deze kosten zijn voor u. HollandbyMail heeft hier geen controle over en kan de hoogte ervan niet voorspellen. Invoerbepalingen verschillen per land; voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw locale douanekantoor.

Verder wordt u beschouwd als de importeur van de goederen die u bestelt bij Holland by Mail en moet u voldoen aan alle wetten en regels van het land waar u de goederen ontvangt. De douaneverklaring vermeldt de waarde van de inhoud van het pakket per produkttype.

Verzendkosten

Verzendkosten Fedex International Priority Service
Area Verzendkosten*
Europa (1-2 werkdagen) EUR 45.00
USA, Canada en Caribisch gebied (2-4 werkdagen) EUR 45.00
Rest van de wereld (2-6 werkdagen) EUR 45.00
Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen nadat deze is geaccepteerd  overgedragen aan Fedex.
Verzendkosten International Priority Mail Plus
Area Verzendkosten*
Europa (2-5 werkdagen) EUR 25.00
USA, Canada en Caribisch gebied (4-8 werkdagen) EUR 25.00
Rest van de wereld (4-12 werkdagen) EUR 25.00
Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen nadat deze is geaccepteerd  overgedragen aan TNT Post.
Verzendkosten International Priority Mail
Area Verzendkosten*
Europa (2-5 werkdagen) EUR 20.00
USA, Canada en Caribisch gebied (4-8 werkdagen) EUR 20.00
Rest van de wereld (4-12 werkdagen) EUR 20.00
Verzendkosten International Economy Mail
Area Verzendkosten*
Europa (4-8 werkdagen) EUR 10.00
USA, Canada en Caribisch gebied (20-25 werkdagen) EUR 10.00
Rest van de wereld (20-25 werkdagen) EUR 10.00

* Maximum gewicht is 20 kg
  Verzendkosten omvatten porto-, handling- en verpakkingskosten

Tracking

Online tracking van pakketten is beschikbaar voor:

Zodra uw pakket is verzonden ontvangt u de tracking code via email. Indien u pakket met FedEx Priority of TNT International Priority of Standard binnnen de Europese Unie is verzonden, klikt op de bovenstaande link om uw pakket te tracken. Voor alle andere verzendwijzen raden wij u aan contact op te nemen met de lokale postdienst.