HollandbyMail - voor Nederlanders in het buitenland Waar ook ter wereld, HollandbyMail brengt Nederlandse produkten bij u thuis
ga terug naar homepage Terug naar homepage

Privacy Garantie

Deze website kunt u anoniem raadplegen. Wij verzamelen geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site. Statistische gegevens die van belang zijn voor verbetering van de website, worden wel verzameld.

De gegevens die u via deze website aan ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Wij leggen de gegevens die u bij registratie aan ons verstrekt in een bestand vast. Indien u bestellingen doet via de site, registreren wij deze bestellingen op naam. Uw gegevens worden niet aan een derde ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling uit te voeren.

Het opslaan van uw gegevens heeft voor u als klant het voordeel dat wij u bijvoorbeeld meteen aanbiedingen kunnen doen, gebaseerd op uw eigen voorkeur zoals blijkt uit uw eerdere aankoopgegevens. Het bestand kan ook worden gebruikt voor het maken van statistische analyses, onder andere voor het maken van aanbiedingen.